Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Sancțiuni aspre pentru șoferii indisciplinați pe drumurile din Mehedinți

 

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie rutieră au controlat 96 de autovehicule și au legitimat 84 de persoane, fiind aplicate 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.805 lei.

S-au constatat abateri, precum viteză excesivă – 12 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 7 de sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 8, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 4, abateri pentru depășire neregulamentară – 3, iar alte abateri – 19.

“În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 8 de permise de conducere și retras un certificate de înmatriculare. Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan, a vitezei excesive, dar și a celor săvârșite de către pietoni”, spune Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.