Skip to content
Ediția de astăzi

Un lider liberal acuză PSD de ”JAFUL SECOLULUI”

Deputatul PNL Florin Roman acuză PSD că a pus la cale cel mai mare jaf, din bani publici, din banii românilor. Este vorba de suma de 400 de milioane de euro din care ar urma să fie finanțate, sub formă de împrumut, lucrări de investiții, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Primele 116 proiecte, care înseamnă antamarea a 46% din totalul sumei, au fost publicate în ordinul semnat de președintele Comisiei de prognoza. 95% din investiții sunt direcționate către primarii PSD, iar baronii din Buzău, Giurgiu, Constanta și-au tras partea leului. Niciodată, dar niciodată nu a existat o alocare mai politica a banului public, ca până acum, semn că Dăncilă este disperată să cumpere bunăvoința primarilor din banii românilor”, sunt acuzațiile aduse de liderul liberal.

Deputatul Florin Roman susține că nu există acești bani care au fost promiși.

Primarii care se apucă de treabă riscă să fie executați silit sau chiar să intre in faliment, pentru că în lipsa banilor vor fi nevoiți să pună din bugetele locale…goale și tăiate de Teodorovici prin așa-zisa revoluție fiscală. Așadar, înainte de a pleca de la guvernare, PSD pregătește cel mai mare tun. Lipsa de transparență și alocarea politică este susținută până și de primarii PSD, care au cerut demisia domnului Ghizdeanu”, a mai declarat Florin Roman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.