Skip to content
Ediția de astăzi

Ce se întâmplă cu moțiunea?!? Ludovic Orban: ‘PSD a acceptat că Opoziția ARE MAJORITATE!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că opoziția a câștigat bătălia din Parlament cu PSD-ul Vioricăi Dăncilă și că moțiunea va fi citită joi, 3 octombie, și votată o săptămână mai târziu, în data de 10 octombrie.

Orban a declarat că social-democrații s-au arătat învinși astăzi și că liberalii sunt pregătiși să preia conducerea țării.

Lucrul cel mai important care s-a constatat astăzi este că s-a demonstrat că opoziția are majoritate în Parlament. De asemenea, s-a demonstrat că guvernul Dăncilă este în minoritate în Parlament. S-a mai dovedit acum că toate tertipurilor mizerabile puse la cale de creierele încinse din jurul Vioricăi Dăncilă, care toate sunt produsele lui Liviu Dragnea, au fost zadarnice. Până la urmă, PSD a trebuit să accepte că Opoziția are majoritate. Din nou s-a dovedit ca Florin Iordache nu este altceva decat o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea si actioneaza la comenzile lui Liviu Dragnea. PSD nu a avut incredere sa il lase sa conduca sentina pe presedintele Camerei. I-am pus in situatia sa inteleaga ca nu pot sa isi bata joc de democratie„, a declarat Orban.

Inițial PSD a vrut ca moțiunea să fie citită miercuri și să se voteze sâmbătă. O premieră în țara noastră, unde parlamentarii nu lucrează în zi de weekend. după scandalul din Parlament, Opoziția a obținut, prin vot, ca moțiunea să fie votată săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.