Skip to content
Administrație locală

Doi primari de la ALDE din Mehedinți o susțin pe Viorica Dăncilă

Primarii comunelor Vlădaia și Dumbrava, membri ALDE, au anunțat că o susțin la alegerile prezidențiale pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD.

Primarii comunelor mehedințene Vlădaia și Dumbrava, domnii Viorel Spuză și Cătălin Enache, ambii aleși în anul 2016, pe listele ALDE o susțin la alegerile prezidențiale pe doamna Viorica Dăncilă, candidatul PSD. Ceea ce i-a determinat pe cei doi edili să susțină candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, în ciuda deciziei conducerii centrale a partidului din care fac parte, este tocmai Programul de Guvernare pus în practică începând cu ianuarie 2017 și mai ales măsurile puse în aplicare pentru dezvoltarea comunităților locale, măsuri de care în Mehedinți, au beneficiat toate primăriile, indiferent de culoarea politică”, a anunțat președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu.

Asta după ce Călin Popescu Tăriceanu a anunțat marți, 22 octombrie, că ALDE va susţine Guvernul PNL. Cât despre candidatul la prezidențiale cei de la ALDE îl susțin pe Mircea Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.