Skip to content
Recent Social

Campanie de donații pentru spitalul județean Mehedinți

Dacă vreți să ajutați Spitalul Județean Mehedinți puteți face donații de tip sms la numărul 8837 cu textul DROBETA.

Campania de donații este coordonată de Asociația Nike de Dezvoltare și Ajutorare (ANDA).

Cum puteți face donații?

Puteți trimite un SMS la 8837 cu textul DROBETA (în rețelele Vodafone, Orange, Digi și Telekom). Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Totodată, firmele pot sponsoriza În cadrul acestei campanii, A.N.D.A. fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF, în acest fel sponsorul va putea să beneficieze de facilitățile fiscale actuale.

Persoanele fizice pot dona și direct în contul asociației: RO59BTRL02601205R91671XX – Banca Transilvania.

S-a dorit ca în 2020 când asociația sărbătorește 10 ani de activitate, să aibă proiecte interesante pentru tineri si copii. Din păcate și A.N.D.A. este dată efectiv peste cap de această problemă globală a ceea ce denumim COVID-19. Nu puteam să stăm deoparte și împinși cumva și de acțiunea doamnei Carmen Popescu, Silviu Gulei, Silvia Câmpeanu și Ovidiu am demarat o campanie de colectare a donațiilor (materiale, bănești) inclusiv printr-un sistem de donații de tip SMS – numarul 8837 cu textul DROBETA. Acest sistem este oferit prin www.donatie.ro iar campania actuală este sub umbrela Federației Fundațiilor Comunitare din România. Această campanie de donații prin SMS a început sâmbătă, 28.03.2020, la ora 13:00! În acest moment avem parteneriat cu Spitalul Județean Mehedinți, dar lista este deschisă și funcție de ceea ce reușim în această campanie, dorim să ajutam cât mai mulți din cei aflați în linia întâi în lupta cu COVID-19”, este invitația celor de la A.N.D.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.