Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Accident grav în Mehedinți. Un bărbat și-a pierdut viața pe DN 6

Pe DN6 (E70) Strehaia – Drobeta-Turnu Severin, la kilometrul 310, între localitățile Prunișor și Fața Cremenii, județul Mehedinți, a avut loc marți, 18 februarie, un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat.

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit la fața locului cu o autospecială de descarcerarea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

”Un bărbat de 50 de ani din localitatea Strehaia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Fața Cremenii, pe fondul vitezei excesive și după efectuarea unei depășiri neregulamentare , a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri.

2 comentarii la “Accident grav în Mehedinți. Un bărbat și-a pierdut viața pe DN 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.