Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Aflați în timpul liber, câțiva polițiști mehedințeni au reușit să împiedice o tragedie

La un pas de a se produce o tragedie, o femeie din Drobeta-Turnu-Severin a fost salvată la timp de câțiva polițiști aflați în timpul liber. În timp ce se întorceau de la o ședință de pregătire tactică, aceștia au observat fumul dens ce ieșea dintr-un balcon al unui bloc situat la intersecția bulevardului Carol I cu strada Kiseleff. Oamenii legii nu au stat pe gânduri și au acționat imediat. 

„În data de 21 septembrie, în timp ce ne întorceam de la o ședință de pregătire tactică, împreună cu 3 colegi și 2 elevi, am observat la intersecția dintre bulevardul Carol I și strada Kiseleff, că de la etajul 3 al unei clădiri ieșea un fum dens. Am ajuns în fața ușii, iar o vecină ne-a confirmat că în interior se află o femeie de aproximativ 65-70 de ani care nu răspunde la ușă. Am insistat și văzând că nu răspunde nimeni, am forțat ușa, am intrat și m-am îndreptat să localizez sursa incendiului, iar un alt coleg a scos victima pe casa scării.”

Toate încăperile erau pline de fum, iar până la sosirea pompierilor, polițiștii au acționat cum nu se putea mai bine. 

„Până la sosirea echipajelor de pompieri, am reușit să sting incendiul, victima era scoasă din imobil, iar în interior nu se mai afla nicio altă persoană.”

Totul a pornit de la niște lumânări aprinse în mai multe încăperi.

„Persoana în vârstă aprinsese, în interior, în mai multe încăperi, niște lumânări. Iar de la o lumânare, care a picat pe un obiect de îmbrăcăminte, a luat foc o valiză cu alte obiecte de îmbrăcăminte. Sub valiza respectivă se aflau niște butelii, acolo era pericolul.”

Femeia a dorit să le transmită mulțumiri salvatorilor, pentru că fără intervenția lor, s-ar fi putut întâmpla o tragedie. 

„Mii de mulțumiri și să le dea Dumnezeu multă sănătate și tot ce își doresc.”

Din fericire, bătrâna este teafără, iar flăcările nu au reușit să provoace pagube majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.