Skip to content
Ediția de astăzi Recent

ANM, prognoză pentru 2 săptămâni în Oltenia

 

 

 

 

Meteorologii anunţă, pentru primele zile ale acestei săptămâni, vreme caniculară în aproape toată ţara, cu temperaturi ce ajung la 37 de grade, urmând ca, la mijlocul săptămânii, să se răcorească. Însă, începând de săptămâna viitoare, vremea se va încălzi din nou, arată ANM.

Maximele sunt de 36 de grade, apoi vremea se va răci, urmând ca în data de 16 august media regională a temperaturilor maxime să nu mai depăşească 28 de grade. Ulterior acestei răciri vremea se va încălzi uşor de la o zi la alta, urmând ca media maximelor să atingă până la 32 de grade în data de 20 august.

„O nouă răcorire a vremii ce va surveni după data de 20 august va conduce la scăderea temperaturilor maxime până la sfârşitul intervalului spre 28 de grade, în medie. Minimele vor scădea spre o medie în jurul a 15 grade în data de 17 august, pornind de la 19…20 de grade la începutul intervalului. Ulterior temperaturile minime vor creşte uşor spre o medie regională în jurul a 18 grade în data de 21 august, apoi acestea vor scădea din nou spre 15…16 grade până la sfârşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 14 – 16 august, apoi după data de 24 august”, informează ANM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.