Skip to content
Focus

ANM: Vreme mai caldă decât în mod normal. De săptămâna viitoare revin ninsorile

Regimul termic prognozat pentru următoarele două săptămâni va fi unul mai cald decât în mod normal pentru această perioadă din an, cu maxime de 14 grade, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM).

De săptămâna viitoare revin ninsorile şi gerul, potrivit PSNews.ro

Prognoza meteo pentru fiecare regiune până pe 13 decembrie:

Vreme rece în Oltenia

Vremea va fi rece în primele zile din interval, cu o medie a maximelor de 2…3 grade, iar a minimelor de -5…-4 grade, apoi se va încălzi semnificativ. Până în data de 7 decembrie, maximele termice vor fi în creştere spre medii de 10 grade, iar până la sfârşitul intervalului vor coborî la valori, în medie, de 7 grade.

Valorile nocturne vor creşte până în data de 7 decembrie când media acestora va fi în jurul a 5 grade. În a doua jumătate a intervalului, minimele vor fi în scădere treptată, spre medii de 2 grade. Probabilitatea de precipitaţii va ridicată după data de 4 decembrie.

Se încălzeşte şi la munte

Până în data de 6 decembrie, media valorilor termice diurne va fi în creştere de la -5 grade, spre 4…5 grade. Apoi, până la sfârşitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 1…2 grade.

Media valorilor nocturne, până în data de 7 decembrie, va fi în creştere de la -10 la 0 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -4 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată după data de 4 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.