Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Artistul Marius Ghica va sosi la Drobeta-Turnu-Severin, cu expoziția sa de artă

Sala „Clubul Artelor Open Mind” a Palatului Culturii „Teodor Costescu”, din municipiul Drobeta-Turnu-Severin, va găzdui o nouă expoziție de artă, intitulată „Cocoși”. Vernisajul va avea loc vineri, 17 decembrie, începând cu ora 11:30. Totodată, va avea loc și o lansare de carte a scriitorului Marius Ghica. 

„Ne îndreptăm spre sfârșitul anului cultural, și, aici, la Palatul Culturii, avem bucuria și onoarea de a avea un dublu eveniment chiar spectaculos, un dublu eveniment cultural. Este vorba despre scriitorul Marius Ghica, care vine de la Craiova cu o expoziție de pictură intitulată „Cocoși”, dar și cu o lansare de carte, și anume, se va lansa volumul „Cosmopolis. Eseuri și tălmăciri despre noi și viața în Cetate.”, a transmis Daciela Mîțu, referent Palatul Culturii „Teodor Costescu”

Marius Ghica vine în municipiul Drobeta-Turnu-Severin cu aproximativ 50 de lucrări de artă, care au făcut deja înconjurul țării. Iubitorii de artă și de cultură sunt așteptați atât vineri, cât și pe tot parcursul lunii ianuarie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.