Skip to content
Recent Spot

Când PSD nu învață nimic nici în al 12 – lea ceas! Nici tinerii social democrați nu oferă motive de optimism că s-ar putea ”moderniza”

PSD a pierdut alegerile europarlamentare. Comparat cu alegerile parlamentare căderea este răsunătoare, spre 20%. De luni, 27 mai, Liviu Dragnea nu mai este nici președintele PSD. Pe motiv de…decizie definitivă, care l-a trimis direct la închisoare.

După lecția de la vot, administrată de români ai putea crede că poate, poate, poate mulți dintre social democrați vor renunța la aroganța tipică, dobândită foarte ușor, iar în comunicarea publică își vor pune cenușă în cap. Dar de unde…Ce e drept cei tineri nu prea au de unde învăța, dacă observă că printre liderii lor nu vrea nimeni să își asume vina și o pasează la cel care tocmai a plecat la închisoare. Despre cine e vorba? Despre Marian Oprișan, faimosul baron roșu din Moldova, care deunăzi spunea că nu el a pierdut alegerile în Vrancea (care au fost câștigate, după mulți ani, de PNL) ci PSD-ul lui Liviu Dragnea. Curat…murdar! Adică brusc tot PSD-ul era doar Liviu Dragnea.

Dar nu ne mirăm doar de baronul Oprișan, ci și de cei mai de-ai locului. Președintele TSD Drobeta Turnu Severin Cojocaru Nicu Alexandru se ”plânge” pe pagina de Facebook că PSD-ul nu a fost votat de cei pe care i-a ajutat, medici, profesori. Dar el rămâne un tânăr pesedist mândru de asta. Și delirul continuă…Romînia o colonie și așa mai departe.

Știți care este ironia? Că folosește o fotografie cu sloganul…MAKE PSD GREAT AGAIN! Pe modelul Trump MAKE „Make America Great Again”. Însă ce nu știe tânărul pesedist e că TRUMP e de dreapta, nu de stânga. Dar astea sunt detalii! Și ne întrebăm retoric: Oare așa gândește un tânăr pesedist? Vai de noi! Vai de ei!

Redăm mai jos mesajul integral.

Da, sunt un tânăr membru PSD și sunt mândru de asta, chiar dacă duminică noaptea am avut cea mai mare dezamăgire din viața mea, pentru că DA, la nivel național nu ne-au votat medicii cărora Partidul Social Democrat le-a triplat salariile și am investit în sistemul medical pentru a-și putea desfășura activiatea în condiții decente.

Nu ne-au votat profesorii pentru că le-am dublat salariile și am început construcția de școli și grădinițe în mediul rural pentru că am considerat că, copiii României merită o educație performantă făcută de cadre didactice motivate financiar.

Nu ne-au votat tinerii care beneficiază de majorarea salariului minim, studenții care au primit gratuitate CFR și le-am mărit bursele, am crescut indemnizația de creștere a copiilor și am majorat alocațiile.

Nu ne-au votat bugetarii cărora le-am majorat salariile pentru că ne doream ca cetățenii să beneficieze de servicii de calitate din partea unor funcționari motivați financiar, fără grija zilei de mâine, le-am oferit de asemenea și vouchere de vacanță atât pentru a-i motiva, cât și pentru a dezvolta turismul în România.

Nu am dat Roșia Montană și portul din Constanța străinilor și chiar am repatriat Portul din Mangalia.

Am încercat să obținem mai multe avantaje pentru România de la multinaționalele care își duceau profitul în țările lor.

Am încercat să nu mai lăsăm să ne ia pădurile și aerul.

Am investit în agricultura românească și am început reconstrucția canalelor de irigații, am dat subvențiile la timp la agricultorii români și am creat programe guvernamentale care să susțină produsele românești, lucruri care au dus ca anul trecut România să fie pe locurile fruntașe în UE la producția de porumb și floarea soarelui.

Am început să construim autostrăzi și drumuri expres, să refacem drumuri județene și comunale, să scoatem țara asta din noroaie.

Companiile de stat au înregistrat profituri record și economia țării noastre prindea aripi.

Nu am mai acceptat să fim sclavii străinilor și pentru asta am plătit electoral.

Toate aceste lucruri au fost bătute de 3 lozinci: MUIE PSD, PENALI ȘI CIUMA ROȘIE!

Dragă Românie, cu lacrimi îți spun că dacă nu ne trezim la timp, o să rămânem o colonie, iar românii tăi o să plângă in continuare prin țări străine, copiii tăi o să trăiască fără părinți aproape în condiții mizere, o să îți moară copiii în spitale infecte și populate de doctori corupți și prost pregătiți, o să îți moară bătrânii săraci și umiliți, o să continue să plece tinerii de lângă tine să lucreze pentru străini.

Dragi români, îmi doresc din suflet ca în viitorul apropiat realitatea să nu ne arate că duminică nu ați distrus nici PSD-ul nici pe Liviu Dragnea, duminică ați distrus șansa României de a nu mai fi o colonie și o țară mediocră!

Semnat, un tânăr votant PSD, un tânăr care își iubește tara și o persoană care duminică seară a plâns, pentru că știe că viitorul României va fi sumbru dacă ajunge pe mâna unor oameni care și-au vândut de mult sufletul și țara străinilor!”

În plus, sunt și lipsiți de originalitate. Mesajul copy paste a fost postat și de consilierul local Alin Rapcea. Noi la PSD…”muncim” nu gândim”. În contextul asta pare relevantă poza cu MAKE PSD GREAT AGAIN! dar cu CINE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.