Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Cine este ”noul” inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți

Colonelul Daniel Manolea este de luni, 29 octombrie, inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, cu puteri depline. El a depus jurământul în prezența colonelului Gheorghe Sebastian Cucoș, cel care a fost unul dintre personajele principale la protestul diasporei din data de 10 august, unde protestatarii au fost gazați și unii chiar agresați de jandarmi.

Colonelul Manolea a promovat concursul pentru această funcție.

Domnul colonel Daniel Manolea a depus astăzi jurământul în funcția de inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, în prezența domnului colonel Gheorghe Sebastian Cucoș, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române și șef al Statului Major, în cadrul unui ceremonial militar care a avut loc la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin. Domnia sa a promovat concursul organizat pentru această funcție, astfel încât își va continua activitatea începută din funcția pe care a fost împuternicit până acum. Inspectoratul Județean de Jandarmi este o instituție de forță care asigură protecția mehedințenilor și ordinea publică, iar de-a lungul timpului, domnul colonel Manolea a înțeles să o conducă astfel încât să se ridice la înălţimea cerinţelor şi misiunilor ce i-au fost încredințate. Îi doresc mult succes în continuare și îl asigur de toată disponibilitatea mea, de la nivelul Consiliului Județean, în a colabora, atât pentru siguranța cetățenilor, cât și pentru atragerea fondurilor europene la nivelul Inspectoratului, așa cum de altfel, s-a întâmplat și până în prezent!”, a scris președintele CJ Mehedinți pe pagina de Facebook.

Sebastian Cucoș a fost șef al Jandarmeriei Române în timpul protestelor din data de 10 august. Ulterior, a fost numit prim adjunct al inspectorului general al IGJR.

Colonelul Daniel Manolea își desfășoară activitatea la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți din anul 1990, din data de 15.06.2006 a fost numit adjunct al inspectorului șef, fiind împuternicit pe funcția de inspector șef în perioadele: 04.01.2017-04.07.2017 și 06.07.2017-06.01.2018, dată de la care a fost desemnat la conducerea inspectoratului.  Colonelul Daniel Manolea are 51 de ani, este căsătorit și are un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.