Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Coronavirus: 4.761 de cazuri de persoane infectate – 209 persoane au decedat

Până miercuri, 8 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 13 sunt în județul Mehedinți. Potrivit acestor informații în județul nostru situația cazurilor confirmate rămâne staționară, comparat cu zilele de luni și marți.

Din păcate au decedat 209 persoane, iar la ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 47.207 de teste. De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.869 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 60 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.