Skip to content
Ediția de astăzi

Cu un ministru mehedințean în minus în Guvern! Dăncilă a trecut la demiteri!

Declarația controversată făcută de Ecaterina Andronescu cu privire la cazul din Caracal i-a făcut mari probleme. Mai mult chiar, a fost chiar demisă din fruntea ministerului Educației.

Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate. Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc. Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal. Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii”, a anunțat premierul.

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a făcut o declarație controversată pe marginea cazului de la Caracal.

”Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină!”

Declarația a stârnit furie în mediul online, iar Andronescu a fost aspru criticată. Mulți au înțeles că prin această declarație încearcă să dea vina pe Alexandra, pentru tragedia care i s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.