Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Intervențiile pompierilor mehedințeni din ultimele 24 de ore

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți a transmis vineri, 24 septembrie, că în ultimele 24 de ore, pompierii militari au efectuat 32 de misiuni.

Astfel, aceștia au acționat pentru salvarea unei persoane, stingerea a șapte incendii, deblocarea ușilor a două apartamente, îndepărtarea unui roi de gărgăuni, dar și pentru acordarea asistenței medicale unui număr de 17 persoane, care au solicitat ajutorul prin 112.

Totodată, în cursul zilei de joi, 23 septembrie, echipajele operative de pompieri au intervenit pentru extragerea unei persoane căzute într-un subsol de bloc.
„Salvatorii i-au acordat primul ajutor de urgență victimei, care căzuse de la o înălțime de circa patru metri, și prezenta politraumatisme. Ulterior, persoana a fost transportată la spital, în stare de conștiență.”

De asemenea, Detașamentul de Pompieri Drobeta-Turnu-Severin a efectuat patru misiuni, trei dintre acestea pentru decontaminarea unei ambulanțe SMURD și a autospecialei de transport victime multiple, iar o misiune a constat în preluarea și transportul unei persoane confirmate cu COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.