Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Mehedințiul se află sub avertizare meteorologică de Cod Portocaliu

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că începând cu ziua de joi, 27 mai, de la ora 16.00, și până vineri, 28 mai, la ora 21.00, județul Mehedinți se va afla sub avertizare de Cod Portocaliu, ce vizează ploi abundente.

De asemenea, până sâmbătă, pe 29 mai, până la ora 10:00, se află în vigoare o atenționare de Cod Galben, ce vizează instabilitate atmosferică accentuată.

„Pentru gestionarea  posibilelor situații de urgență, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți se va activa Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cu specialiști din cadrul IPJ Mehedinți, IJJ Mehedinți și Sistemului de Gospodărire a Apelor Mehedinți.

Efectivele ISU Mehedinți sunt la datorie, fiind pregătite să intervină, la nevoie, în sprijinul populaţiei afectate, pentru limitarea şi înlăturarea posibilelor efecte.”, conform comunicatului emis de către ISU Mehedinți

Este recomandat cetățenilor să evite deplasările și să se adăpostească în locuințe sau alte spații închise care le asigură protecția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.