Skip to content
Ediția de astăzi

Meteo: Cum va fi vremea în perioada 13 – 26 decembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, 13 – 26 decembrie.

În regiunea Oltenia valorile termice vor avea tendința de scădere, mai accentuată după data de 17 decembrie. Media maximelor va fi de 5…6 grade la începutul intervalului și de 1…2 grade la sfârșitul acestuia. Media valorilor nocturne se va situa în jurul a 0 grade până spre sfârșitul primei săptămâni, apoi va coborî spre -6 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare la începutul intervalului când vor predomina ploile și în jurul datei de 17 decembrie când treptat vor fi mai ales ninsori.

La munte media temperaturilor maxime va avea valori negative pe întreg parcursul intervalului.

Astfel, în primele zile nu se vor înregistra variații semnificative și se vor atinge valori de -4…-2 grade, însă ulterior tendința va fi de scădere continuă spre -8…-6 grade în cea de-a două săptămână de prognoză. În primele nopți, media valorilor termice nocturne va avea mici oscilații și se va situa în jurul a -7 grade, însă ulterior va fi în scădere spre valori de -13…-12 grade spre finalul intervalului.

Temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, cu o probabilitate mai ridicată în prima zi și în intervalul 16-19 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.