Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Noi proiecte de hotărâre au fost aprobate în ședința CJ MH

Miercuri, 30.06, a avut loc ședința Consiliului Județean Mehedinți. Principalele puncte de pe ordinea de zi au fost cele două proiecte de hotărâre care vizează sistemul de management integrat al deșeurilor, sistem care va deveni functional de joi, pe data de 1 iulie în județul Mehedinți.

Ca atare, de la 1 iulie, gunoiul trebuie să fie ridicat de la proprietățile cetățenilor din județ de către operatorii de colectare desemnați pentru zonele în care a fost împărțit Mehedințiul.

„Deșeurile vor fi transportate pentru a fi tratate la stația de sortare sau la stația de tratare mecano-biologică din Malovăț în vederea reducerii cantității de deșeuri ce va fi depozitată ulterior, în Depozitul Ecologic de la Izvoru Bârzii. Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Modernizare/reabilitare DJ 606A, pe tronsonul cuprins între DJ 561A (Plopi) și DN 6 (Balota)”, proiect pentru care Consiliul Județean Mehedinți a depus cerere de finanțare cu fonduri europene, iar în acest moment se află în ultima fază de evaluare.”, conform CJ MH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.