Skip to content
Ediția de astăzi Recent

O anexă gospodărească făcută scrum la Ostrovul Corbului

 

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a şase incendii, cinci dintre acestea izbucnite la vegetaţie uscată şi unul la o anexă gospodărească.

Incendiile izbucnite, în această perioadă, pe raza localităţilor Salcia, Scânteieşti, Jiana, Pistriţa şi Crăguieşti au cuprins peste 80 de ha de vegetaţie uscată, din cauza folosirii focului deschis fără respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, în după-amiaza zilei de miercuri, 6 martie a.c., cu două autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în satul Ostrovul Corbului, comuna Hinova. Incendiul a cuprins o anexă, contruită din chirpici, pe o suprafață de 10 mp și aproximativ 1 tonă de plante furajere depozitate în interiorul acesteia. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de jocul copiilor ( cu vârstă mai mică de şase ani) cu focul.

Potrivit statisticilor efectuate la nivel naţional, copiii au devenit, pe fondul lipsei de supraveghere, principalele victime ale incendiilor produse la locuinţe şi gospodării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.