Skip to content
Ediția de astăzi Recent

O nouă întrunire a Colegiului Prefectural din Mehedinți

Colegiul Prefectural al judeţului Mehedinți a fost convocat marți, 27 iulie, în sala mare a Palatului Administrativ din municipiul Drobeta-Turnu-Severin. La ședință au participat conducerea Instituţiei Prefectului alături de reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate convocate.

În cadrul întrunirii, Garda de Mediu Mehedinți a prezentat stadiul implementării Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor și partea pozitivă este că lucrurile s-au deblocat, astfel că în prezent, se desfășoară activități premergătoare începerii serviciului de salubrizare în județ.

„Am urmărit foarte atent acest proiect finanțat cu fonduri europene și m-am implicat pentru soluționarea problemelor pe care Consiliul Județean Mehedinți nu reușea să le depășească”, a declarat Cristinel Pavel, prefectul județului Mehedinți

Totodată, pe fondul îngrijorării față de numărul ridicat de incendii generate de arderile de vegetație uscată, prefectul județului a solicitat Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți o implicare mai mare în identificarea persoanelor vinovate de producerea acestor incendii și tragerea lor la răspundere.

De asemenea, Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinți a prezentat rezultatele acțiunilor de control la furnizorii de servicii medicale pe semestrul I al anului 2021, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinți a adus în atenția membrilor Colegiului o informare privind aspectele sesizate de salariați în raport cu angajatorii, tot pe semestrul I al anului curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.