Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Peste 50 de solicitări în situaţii de urgenţă pentru pompierii mehedinţeni în weekend

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a 11 incendii, salvarea victimelor ca urmare a producerii a patru accidente rutiere, deblocarea uşii unui apartament şi pentru acordarea primului-ajutor calificat în cazul a 36 de urgenţe medicale.

Dintre cele 11 incendii izbucnite în această perioadă, nouă s-au manifestat la vegetaţie uscată, afectând peste 100 de ha de teren, un incendiu a izbucnit la un autoturism în localitatea Colibaşi şi altul la o anexă gospodărească din localitatea Eşelniţa.

Echipajele de pompieri au acţionat şi pentru salvarea a 11 persoane, victime ale accidentelor rutiere produse în localităţile Lunca Banului, Halânga, Vânjuleţ şi Orşova,  trei dintre acestea fiind descarcerate de către pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Dintre cele 11 victime ale accidentelor, 6 persoane au fost transportate la UPU de către echipajele medicale, după ce au primit îngrijiri medicale de urgenţă la faţa locului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.