Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Premiați pentru rezultate deosebite la concursuri și olimpiade

Chiar dacă anul a fost dificil din cauza pandemiei, elevii Colegiului Național „Gheorghe Țițeica” au continuat să se pregătească temeinic și să participe la concursuri și olimpiade.

Astfel, 30 de elevi ai Colegiului au fost premiați miercuri, 23.06, pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile și olimpiadele de fizică, biologie, respectiv chimie, iar cei mai mulți dintre aceștia au ajuns până la etapa națională, de unde s-au întors cu premii.

„Am participat la olimpiada organizată de Societatea Romnână de Fizică, unde am obținut premiul I la etapa județeană și am avut ocazia să particip atât la etapa națională, cât și la proba de baraj.”, susține o elevă

„În acest an școlar am participat la Concursul Național de Chimie ,,Coriolan Drăgulescu”, unde am obținut premiul al II-lea. Țin să-i mulțumesc doamnei profesor coordonator Grecu Monica pentru tot ajutorul !”, a declarat un elev

Datorită dascălilor și elevilor, Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” este una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din județul Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.