Skip to content
Ediția de astăzi

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Când vin ninsorile și cât scad temperaturile până la mijlocul lunii noiembrie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Până la mijlocul lunii noiembrie, maximele vor scădea considerabil în România, înregistrându-se valori mai reduse față de normalul perioadei.

Totodată, în cursul celor patru săptămâni, în special în zonele montane se vor înregistra precipitații mixte, potrivit PSNews.ro

Prognoza meteo pentru săptămâna 11.10.2021 – 18.10.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și sudestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile nordice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18.10.2021 – 25.10.2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte local în sud, sud-est și centru.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din sud-vestul teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, dar și local excedentar în cele nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sud-vestice, centrale și nordestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.