Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

S-au încheiat simulările examenului de bacalaureat

Ultima probă a simulărilor pentru examenul de bacalaureat a fost susținută astăzi, 24.03.2021. Subiectele au fost accesibile, mai ales pentru elevii care s-au pregătit din timp, iar mai departe vor să meargă la o facultate care se bazează pe materia la care au susţinut proba de astăzi. 

„Proba de astăzi a fost una uşoară, am susţinut examenul la anatomie având în vedere că îmi doresc să urmez cursurile Facultăţii de Medicină”, ne-a comunicat un elev

„Subiectele de astăzi mi s-au părut destul de accesibile, am ales geografia şi consider că m-am descurcat”, susţine o elevă

La Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”, una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din judeţul Mehedinţi, au fost respectate toate regulile impuse de actualul context și nu au existat probleme. 

„În condiţiile pandemice, din punctul nostru de vedere, totul a decurs perfect. A fost o coordonare excelentă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi cu şcolile implicate, astfel, toate datele au fost transmise la timp. Nu au existat probleme nici de organizare, nici în privinţa desfăşurării. Precum de obicei, nu s-au înregistrat mulţi absenţi la aceste examene.”, a declarat Magelona Petrescu, directorul Colegiului Naţional „Gheorghe Ţiţeica”

Rezultatele vor fi afișate miercuri, 31.03. Până atunci, elevii așteaptă notele cu sufletul la gură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.