Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Se fac înscrieri pentru șapte cursuri de calificare și recalificare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunțat vineri, 6 august, că se fac înscrieri pentru șapte cursuri de calificare și recalificare. De îndată ce grupele vor fi formate, se vor demara activitățile de instruire, atât teoretice, cât și practice. 

„Facem înscrieri pentru a organiza cursuri de tâmplar universal, babysitter, ospătar, bucătar, îngrijitor spații verzi, femeie de serviciu și agricultor în culturi vegetale și creșterea animalelor. Orice șomer înregistrat își poate alege orice curs dorește, iar când grupele vor fi alcătuite, vor fi începute activitățile teoretice și practice de instruire, cu accent pe partea practică ce reprezintă două treimi din durata unui curs”, a declarat Sorin Marinescu, purtător de cuvânt al AJOFM Mehedinți

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt așteptați să se înscrie la aceste cursuri, dacă doresc să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să îşi găsească un loc de muncă.

1 comentariu la “Se fac înscrieri pentru șapte cursuri de calificare și recalificare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.