Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Senatorul ALDE de Mehedinți – Pe lista trădătorilor?

Agitație mare pe scena politică din România. Premierul Viorica Dăncilă încearcă toate variantele posibile pentru a-și păstra Guvernul, după ce președintele Klaus Iohannis i-a spus că nu numește miniștri interimari, să se ducă la vot în Parlament, iar partidele de Opoziție negociază intens depunerea unei moțiuni de cenzură.

Toată tărășenia a început după ce ALDE a anunțat că iese de la Guvernare. Sau ceva pe acolo. Între timp Meleșcanu, care era ALDE, a fost numit de PSD președinte la Senat. Ceea ce a provocat mare scandal. În tot această poveste politică încâlcită apare și numele senatorului ALDE de Mehedinți Ionuț Sibinescu.

Conform unor surse citate de Antena 3 PSD ia în calcul o nouă variantă pentru a rezista la Palatul Victoria! Premierul Viorica Dăncilă dorește să rupă ALDE, aducând la guvernare un senator și doi deputați din partidul lui Tăriceanu. Este vorba despre senatorul Ionuț Sibinescu și deputații Marian Cucșa și Ștefan Alexandru Băișanu. Cei trei ar urma să ocupe locurile lăsate vacante de miniștrii ALDE.

La Ministerul pentru relaţia cu Parlamentul ar urma să fie propus senatorul Ionuţ Sibinescu, cel care a pus umărul la alegerea lui Teodor Meleşcanu în fruntea Senatului, încălcând decizia partidului.

Între timp, deputatul ALDE Toma Petcu a anunțat că membrii ALDE care acceptă o funcţie sunt excluşi de drept!

Oare asta înseamnă că Sibinescu trece la PSD și va fi coleg cu Aladin Georgescu? Dar oare ce spun cei de la PSD Mehedinți despre asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.