Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Sub aburii alcoolului, a spart geamurile magazinului fostei sale concubine

Sub aburii alcoolului, un bărbat a ales să se răzbune pe fosta sa concubină spărgându-i geamurile de la magazinului acesteia, precum și carcasa unei oglinzi laterale a autoturismului. Acum s-a ales cu dosar penal și este bun de plată pentru bunurile distruse.

Tot scandalul s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 4,00, în fața unui magazin de pe strada Orly din municipiul Drobeta Turnu Severin. Proprietara magazinului, o femeie în vârstă de 45 de ani, este cea care a sesizat poliția, atunci când a văzut că fostul concubin îi sparge geamurile.

“La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică, stabilind că femeia deține un magazin mixt, iar în jurul orei 04.15, fostul concubin, un bărbat de 39 ani, din municipiu, aflându-se în stare de ebrietate, a distrus ușa de acces în societate și unul dintre geamurile magazinului, precum și carcasa unei oglinzi laterale a autoturismului ce aparține acesteia”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.