Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Tineretul Liberal din Mehedinți, alături de Klaus Iohannis

 

În acest weekend, delegația TNL Mehedinti a participat la Școala de Vară a tinerilor liberali, care a avut loc pe litoral, eveniment la care a participat și Presedintele Klaus Iohannis.

“Ne bucuram de fiecare data cand reusim sa ne vedem cu toti colegii nostri din tara. Anul acesta poate a fost  mai special ca anii trecuti si datorita speackerilor, dar si datorita prezentei Presedintelui Iohannis. Workshop-urile au fost la inaltime si de aceasta data, cateva nume doar ca sa va faceti o idee, Florin Citu, Dan Valceanu, Radu Buzoianu si multi altii, adica am invatat de la profesionisti si de la oameni competenti. In ceea ce priveste discursul presedintelui, ne-a redat increderea ca si noi, tinerii, avem obligatia sa schimbam ceva, sa ne implicam mai mult, iar noi i-am oferit sprijinul nostru pentru a face o Romanie normala”, a declarat președintele TNL Mehedinti, Cristian Pavel.

“Workshopul Socilism Sucks, inititat de Florin Citu(senator PNL), sau Libertate Economica si Individuala sustinut de Dan Valceanu(deputat PNL), au facut “deliciul” tinerilor. Am fost incantati sa avem discutii pe diverse teme, foarte bine fundamentate si sa acumulam cunostinte deosebit de valoroase pentru cariera noastra politica.Scoala politica este un prilej de a face schimb de experienta cu celalalte organizatii si de ce nu, a gasii solutii pentru pricipalele problem curente”, a declarat Secretarul General al TNL Mehedinti, Marius Tiganele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.