Skip to content
Lifestyle Recent

Trendurile anului 2019 în materie de sex

Neoficial, uneori cu pudoare, nu prea discutăm deschis despre sex, deși este o componentă principală în viața umană. Deși poate părea ciudat se pare că există trenduri și când e vorba despre sex.

Care sunt acestea în 2019? Există niște linii ”directoare” și în acest aspect: relațiile deschise, polyamoria, păpușile sexule, a fi singur, inteligența artificială și jucării sexuale pentru bărbați.

Relațiile deschise și polyamoria sunt cumva legate între ele…ideea este că nu ai doar un singur partener sexual și nici nu te ascunzi.

Păpușile sexuale…au fost aduse la un alt nivel, în 2019 nu se va mai vorbi despre ceea ce poate știți mulți dintre voi. Nu… vorbim de materiale de calitate – silicon…ca să pară totul cât mai real (OMG!).

Inteligența artificială….va deveni partener de ”drum” și în dormitor. Ce înseamnă asta… De exemplu, vibratoare care vor colecta cât mai multe date despre utilizatori pentru a maximiza șansele unui orgasm.

A fi singur… a stabili întâlniri cu tine însuți și a folosi jucări sexuale pentru autosatisfacere.

Și nu în ultimul rând se pare că vor fi lansate noi jucării sexuale pentru bărbați! Cam astea ar fi pentru moment, dar niciodată nu se știe unde ajunge imaginația umană când e vorba despre satisfacerea sexuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.