Skip to content
Ediția de astăzi Recent

VIDEO Incendiu puternic la un service auto din Drobeta Turnu Severin

Un incendiu puternic a izbucnit marți seara la un service auto unde este și un depozit de anvelope, dintr-un cartier mărginaș al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Incendiul a avut loc marți seara un service auto de pe Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin, iar focul s-a extins și la un depozit de alimente aflat în vecinătate, la o distanță de aproximativ 4-5 metri. La fața locului au venit și prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel și șeful ISU Mehedinți, col. Florentin Dragomir.

Pentru localizarea și stingerea flăcărilor, au intervenit 4 mașini de stingere. Totodată, în zonă au fost trimise 2 ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și 1 ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. Două persoane au fost ușor intoxicate cu fum și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Severinenii au primit în jurul orei 19,50, prin sistemul RO-ALERT, următorul mesaj: ”Rămâneți în case cu ferestrele închise. Incendiu cu degajare mare de fum. Circulație restricționată!”

Patru autoturisme care se aflau la reparat au fost afectate de foc și mai multe anvelope s-au făcut scrum. O evaluare exactă a pagubelor se va face în cursul zilei de mâine, 1 iulie. Tot atunci urmează să aibă loc și o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.