Skip to content
Administrație locală Recent

Cum răspunde Georgescu acuzațiilor aduse de liberali despre centrala Spitalului Județean

Ședința Consiliului Județean de astăzi nu a fost lipsită de contre între consilierii liberali și președintele CJ Mehedinți. Stela Firu a cerut lămuriri cu privire la centrala termică a Spitalului Județean. Banii au fost alocați, dar ce să vezi… cică ar fi probleme cu…țevile.

Aladin Georgescu a susținut că nu este vorba de nicio inginerie, ci se dorește abordarea investiției într-un mod cât mai practic, invocând că spitalul trebuie racordat la rețeaua de gaz, respectiv trebuie aduse țevile la clădiri.

Dacă dumnevoastră credeți că achiziționarea unei centrale de aici și până în curtea spitalului rezolvă problema – vă înșelați….  Pentru că este într-o strânsă conexiune cu cererea de finanțare pe care o vom depune pe POR pe 3.1, pe eficiență energetică”, a fost replica președintelui CJ Mehedinți.

Citește și Stela Firu – PNL: Nu se face nimic pentru achiziționarea centralei termice pentru Spitalul Județean

Dacă așa stau lucrurile tot ce le dorim mehedințenilor e să nu se îmbolnăvească și, Doamne Ferește, să aibă nevoie de internare la spital, în perioada rece, că s-ar putea să plece acasă cu alte boli sau…degerături.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.