Skip to content
Administrație locală Recent

Situația încălzirii spitalului județean, motiv de dispută între liberalii și președintele CJ Mehedinți

Consiliul Județean a aprobat în urmă cu câteva săptămâni un proiect de hotărâre care prevedea alocarea sumei de 700.000 de lei în vederea achiziționării unei centrale termice pentru Spitalul Județean Mehedinți. Deși banii au fost alocați nu s-au făcut pași concreți pentru achiziționare. Consilierii județeni liberali i-au cerut explicații lui Aladin Georgescu, care le-a replicat că e nevoie să fie trasă țeava de gaz la clădiri. Implicit, a recunoscut că nu s-a făcut nimic pentru achiziționarea centralei termice.

Situația însă nu pare să fie așa cum a zugrăvit-o președintele CJ Mehedinți. Liderul PNL Mehedinți Virgil Popescu îl acuză de nepăsare când e vorba de gestionarea asigurării agentului termic, în sezonul rece viitor, la Spitalul Județean.

Între blocul materno – infantil și stația de salvare la 50 de metri de centrala termică a spitalului Județean se află branșamentul pentru Spitalul Județean, deci nu are ce țevi să mai tragă domnul Aladin Georgescu pentru spitalul județean. Este la limita de proprietate este la centrala termică”, a transmis Virgil Popescu.

Ce răspunde președintele CJ Mehedinți? Că nu este simplu să reabilitezi întreaga rețea termică a spitalului județean așa cum cred liberalii.

La spitalul județean va fi căldură în această iarna. El (Virgil Popescu n.red.) are interesul să ajungă banii pentru că trebuie să ajungă pe păcură, acolo unde știu mai bine dumnealor, cei de la PNL. Până acum guvernele PSD au alocat bani pentru încălzirea Turnu Severin și avem grijă tot ce e omenește posibil să ieșim din asta”, a mai declarat președintele CJ Mehedinți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în sezonul rece cu încălzirea la Spitalul Județean, dar la cum se văd lucrurile astăzi mari speranțe să nu își facă cetățenii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.