Skip to content
Administrație locală Recent

Președintele CJ Mehedinți anunță modernizarea altor drumuri județene

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu anunță că în viitorul apropiat se vor demara noi lucrări de modernizare a mai multor drumuri județene.

Este vorba de 606B, cuprins între intersecția DC 22 și localitatea Bistrița – 2,8 km și 606D, între localitățile Blidaru (com. Greci) și Colareț (com. Tâmna) – 2,8 km.

”Astfel, în lunile următoare se va lucra la ultima porțiune rămasă neasfaltată, între comunele Livezile și Bistrița, după ce în 2018 și 2017 am reușit să modernizăm alte două tronsoane, de-a lungul localităților Ștefan Odobleja și Izvoru’ Aneștilor (comuna Livezile). În cazul DJ 606D, s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru un tronson de 2,8 kilometri. Este o lucrare absolut necesară pentru locuitorii din zonă, întrucât carosabilul este degradat, ceea ce face circulația foarte dificilă. În prezent, drumul nu are canale de scurgere a apelor pluviale, fundația a cedat astfel că, am pus acest tronson pe lista priorităților pentru investiții, iar în lunile viitoare drumul va fi complet reabilitat”, a anunțat președintele CJ Mehedinți.

Aladin Georgescu reamintește că vara aceasta aceasta se lucrează la modenizarea:

  • DJ 671 E, pe tronsonul Dîlbocița – Firizu – Cerna Vârf, (18 km);
  • DJ 562, între satul Gemeni (com. Dîrvari) – limita jud. Dolj, (3,3 km)
  • DJ 607B, pe sectorul Bunoaica-Cireșu, (5,4km);
  • DJ 606A, între localitățile Dumbrava-Albulești, (4,3km).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.