Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Absolvenții Facultății de Litere din Drobeta-Turnu-Severin au finalizat o nouă etapă

Absolvenții Facultății de Litere din municipiul Drobeta-Turnu-Severin au urcat joi, 17 iunie, pe scenă, într-un cadru emoționant, alături de colegii și dascălii lor, pentru a-și lua rămas bun de la anii de facultate. 

Primul care a luat cuvântul a fost prorectorul Universității din Craiova, Dorel Berceanu, care i-a felicitat pe absolvenți pentru reușitele lor. 

„Ați ales să fiți partenerii noștri, cei 350 de studenți ai Facultății de Litere. Îi felicit pe cei 132 de absolvenți de la cele două cicluri, licență și master !”, susține Dorel Berceanu, prorectorul Universității din Craiova

Totodată, absolvenții s-au bucurat de ultimele clipe alături de profesorii lor, care i-au îndrumat pe parcursul facultății și i-au ajutat să devină cei de astăzi. 

„Voi, cei care absolviți astăzi, sunteți unici, atât prin ceea ce am trăit împreună, prin modul în care am predat și voi ați receptat, cât și prin răspunsurile voastre, prin grijile și susținerea familiilor voastre. Ceea ce suntem astăzi, și noi și voi, ne datorăm, în mare măsură, reciproc. Suntem ceea ce trăim, adică o multitudine de impresii.”, a declarat Codruța Stănișoară, prodecan al Facultății de Litere

Bucuria și melancolia i-au cuprins pe absolvenți. Pentru aceștia, cu bune și cu rele, anii de facultate au fost printre cei mai frumoși.

În continuare, Facultatea de Litere din Drobeta-Turnu-Severin îi așteaptă pe absolvenții de liceu să se înscrie la specializările din oferta educațională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.