Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Accident după ce un tânăr a făcut drifturi într-un sens giratoriu în Severin

FACEBOOK

 

Un tânăr de 19 ani a fost protagonistul unui accident spectaculos pe bulevardul Revoluției din Drobeta Turnu Severin, luni, 20 mai a.c., în jurul orei 15:30.

Din cele relatate de martori, acesta ar fi încercat să facă  drifturi cu un autoturism marca BMW seria 5, în sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Revoluției cu strada I. C. Brătianu, dar în final a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe trotuar. Numai norocul a făcut ca în acel moment să nu treacă vreun pieton având în vedere că zona unde a avut loc accidentul este foarte aglomerată. În apropiere se află o piață agroalimentară, dar și două supermarketuri.

Șoferul teribilist a scăpat nevătămat, dar a fost preluat de polițiști pentru recoltarea de probe biologice.

„Un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Revoluției, nu a adaptat viteza la ieșirea din sensul giratoriu, de la intersecția cu str. W. Mărăcineanu, răsturnându-se în afara părții carosabile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. A fost transportat la spital pentru investigații medicale. De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.