Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent Social Spot

Viceprimarul Daniel Cîrjan: “Am făcut un apel public către conducerea acestei instituții să grăbească amplasarea sensului giratoriu”

 

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, îi somează pe cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să amenajeze un sens giratoriu la intersecția centurii ocolitoare cu strada Cicero spre Magheru.

Este un loc unde în mod frecvent se petrec accidente de circulație foarte grave, iar singura soluție pentru ca astfel de tragedii să nu se mai petreacă este amenajarea unui sens giratoriu.

“Centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin se află în administrarea și responsabilitatea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere care a primit de mai bine de o lună aviz din partea Poliției Rutiere Mehedinți pentru amplasarea unui sens giratoriu provizoriu. Această întârziere este o dovadă de iresponsabilitate și de aceea am făcut astăzi un apel public către conducerea acestei instituții să grăbească amplasarea sensului giratoriu care efectiv poate salva vieți omenești”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Intersecția Centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu strada Cicero a devenit în ultimii ani un loc unde se întâmplă foarte multe accidente, multe dintre ele mortale. Astfel, în 2017 au fost 6 accidente din care 1 deces și 5 răniți grav, în timp ce în 2018 au avut loc 9 accidente, dintre care 4 decese și 8 persoane rănite grav.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.