Skip to content
Ediția de astăzi Recent Social

AJOFM Mehedinți: Selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti anunţă organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrial și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul în  Mehedinți sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti, Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 3, în vederea înregistrării dosarelor.

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14.01.2019–14.02.2019, ȋn intervalul luni–joi, orele 09.30–15.30, și vineri, orele 09.30–12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numarul de telefon 0252/319029 sau pot fi găsite pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti, https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Mehedinti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.