Skip to content
Administrație locală Recent

Ambulanțe noi pentru județul Mehedinți

Județul Mehedinți a primit 14 ambulanțe noi, în cadrul programului de dotare a serviciilor de ambulanță din țară, finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a anunțat că Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți i-au fost repartizate 20 de ambulanțe în cadrul acestui proiect.

Până acum, aici au fost distribuite 14 ambulanțe, celelalte șase urmând să ajungă în cursul anului viitor. Autospecialele care au ajuns în Mehedinți sunt: șase de tip B1 și B2, cu tracțiune 4X4, șase ambulanțe B2, cu tracțiune integrală, 4X4, iar două sunt de tip C2. Autospecialele sunt dotate cu aparatura necesară intervențiilor în situații de urgență pentru salvarea victimelor și transportul lor către unitățile sanitare. Astfel, se îmbunătățește capacitatea de intervenție și se reduc timpii în care echipajul de prim ajutor ajunge la pacienți”, a anunțat liderul Consiliului Județean.

În anul 2018 Guvernul a aprobat proiectul prin care urmau să se achiziționeze 242 ambulanțe de tip A, 375 ambulanțe de tip B4x2, 505 ambulanțe de tip B4x4 și 122 ambulanțe de tip C, în valoare totală de 476.857.000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.