Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Anunț privind procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare din Drobeta-Turnu-Severin

Primăria municipiului Drobeta-Turnu-Severin a anunțat joi, 15 iulie, că în perioada 21 iulie – 3 august 2021, cetățenii pot formula către Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2, bl. VT3, sau online la adresa [email protected], o cerere pentru participarea la procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în parcarea de reședință nr. 125 (70 locuri) pentru: Bulevardul Splai Mihai Viteazu nr. 13-15 , bloc R4-R5 ; Aleea Cazane nr. 1-3 , bloc R6-R7; Str. W. Mărăcineanu nr.9, bloc R8; Aleea Nuferilor nr. 2-4 , bloc S – R3.

Cererile se pot găsi pe site-ul Primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei. De asemenea, orice cetățean cu reședința în limita a 50 m față de parcare, are dreptul de a depune dosar pentru a participa la procedura de atribuire/licitație, conform art. 14 din HCL 27/2021 .

„MENȚIUNE: PE CERERE SE VA OPTA PENTRU UN SINGUR LOC DE PARCARE.
Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 13 august, ora 10:00 la Sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu’’, b-dul Carol I, nr. 4.
Locurile de parcare solicitate de către o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct , dar este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/ licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință , având obligația de a ridica permisul de parcare – de la sediul Direcției Patrimoniu, din Strada M. Kogalniceanu nr. 2, bl. VT3, parter – in max. 10 zile lucrătoare în perioada 18 august – 31 august 2021. Persoanele care nu ridică permisul de parcare în termenul de mai sus pierd locul atribuit/ licitat, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare.
Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este de asemenea obligatorie în vederea atribuirii locului respectiv prin licitație publică deschisă la data, ora și locația comunicată mai sus.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.