Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Bătut măr în casă de trei indivizi la Bălăcița

 

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 06.00, un bărbat de 50 ani, din comuna  Bălăcița (Mehedinți) a sesizat telefonic faptul că a fost lovit de mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Posturilor de Poliție Gruia și Pădina, iar în urma verificările efectuate au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani, toți din comuna Bălăcița, bănuiți că în noaptea de 12 iunie a.c., în jurul orei 0245, au pătruns în locuința apelantului, iar pe fondul unor neînțelegeri, l-au lovit pe acesta.

Extinzând verificările, oamenii legii au stabilit că tinerii au spart luneta și un geam al autoturismului parcat în curtea locuinței.

Victima a necesitat îngrijiri medicale, însă a refuzat deplasarea la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”, ”violare de domiciliu” și ”distrugere”. În baza probatoriului administrat, cercetările au fost extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de ,,furt calificat”.

Față de doi dintre suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, iar astăzi, 13 iunie a.c., vor fi prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.