Skip to content
Administrație locală Recent

Screciu nu vrea gaz! Popescu PNL: Îi asigurăm pe severineni că o administrație liberală va finaliza extinderea rețelei de gaz

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a declarat pentru PSNews Mehedinți că viitoarea administrație liberală va finaliza extinderea rețelei de gaz în tot orașul. Declarația vine ca o replică la spusele primarului Marius Screciu care are dubii cu privire la extinderea rețelei de gaz din cauza ”poluării”.

Îi asigurăm pe severineni că o administrație liberală care va veni în 2020 va finaliza extinderea rețelei de gaz în tot orașul. Avem modele precum Sibiu unde încălzirea se face, exclusiv, cu centrale de apartament. Iar Sibiul este unul dintre orașele din România cu cea mai bună calitate a vieții. Așa că eu nu cred în varianta spusă de domnul primar Marius Screciu că o extindere a rețelei de gaz ar pune în pericol viitorul copiilor noștri. Tehnologia a evoluat foarte mult, există centrale performante, nepoluante, iar gazul natural este recunoscut ca un combustibil de tranziție aproape nepoluant”, ne-a declarat liderul liberal.

Edilul Severinului Marius Screciu a declarat recent că prin extinderea rețelei de gaz va crește numărul centralelor de apartament, iar asta înseamnă poluarea orașului.

Extinderea rețelei de gaz… Dar este o decizie pe care nu vreau să o iau singur, de aceea cred că voi organiza o discuție publică cu severinenii pe tema aceasta. La Baia Mare, care a fost unul dintre cele mai poluate orașe din cauza industriei pe care o aveau acolo, după ce au scos industria din oraș a scăzut nivelul de poluare. Însă după ce s-a renunțat la sistemul centralizat și s-a venit cu extinderea rețelei de gaze, s-a instalat centrală la fiecare apartament, nivelul poluării a revenit. Așa va fi și la Severin”, a declarat Marius Screciu.

1 comentariu la “Screciu nu vrea gaz! Popescu PNL: Îi asigurăm pe severineni că o administrație liberală va finaliza extinderea rețelei de gaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.