Skip to content
Administrație locală Recent

Adio bani din bugetul statului pentru căldura severinenilor! Amendamentul deputatului Popescu a fost respins și în plen!

Amendamentul deputatului PNL de Mehedinți Virgil Popescu prin care a solicitat suma de 15.000 mii lei, pentru subvenționarea încălzirii termice a municipiului Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, a fost respins prin vot, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Amendamentul se referă la încălzirea municipiului Drobeta Turnu Severin. În luna decembrie colegii mei parlamentari de Mehedinți PSD, în conferință de presă, au spus că împreună cu domnul Dragnea au căzut de acord să aloce municipiului Drobeta Turnu Severin 15 milioane de lei prin bugetul anului 2019. Amendamentul acesta, îmi pare rău că domnul Dragnea nu mai este în sală, poate confirma – poate infirma, se referă exact la acest lucru pentru că acești bani nu se găsesc în bugetul de venituri și cheltuieli al României pe 2019. Se solicită suma de 15.000 mii lei pentru subvenționarea încălzirii termice a municipiului Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. Surse de finanțare: se diminuează cu suma de 15.000 mii lei sumele prevăzute în Anexa 3/65. Mulțumesc”, a declarat de la tribuna deputatul liberal.

Din spate, se aude vocea ministrului de Finanțe Orlando Teodorovici: Și e și legal?!?

Virgil Popescu îi răspunde: Da!

Care a fost rezultatul votului?!?

 

Surse politice au declarat pentru PSNews Mehedinți că ministrul de Finanțe a precizat că această sumă nu poate fi alocată Severinului, pentru că nu este ”legal”. Așa că promisiunea parlamentarilor PSD de Mehedinți se dovedește a fi una mincinoasă. Și că tot veni vorba de Liviu Dragnea…coincidența sau nu…acesta a ieșit din sala de plen exact înainte de citirea amendamentului cu pricina și s-a întors exact după vot. Oare de ce?

Să vedem acum de unde va scoate acești bani primarul Severinului Marius Screciu.

1 comentariu la “Adio bani din bugetul statului pentru căldura severinenilor! Amendamentul deputatului Popescu a fost respins și în plen!

  1. Cum , de ce a iesit ?! … pentru ca parlamentarii PSD&ALDE de Mehedinti au dormit in sala si propunerea a venit de la un membru PNL ! … adica de la cei din „opozitie” , nu de la cei de la „putere” ! Acum , sa vedem cum o s-o dreaga , fiindca BANII trebuie sa vina de undeva ! Sa speram ca nu din vreun credit cu dobanda pe termen lung care sa impovareze severinenii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.