Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Bugetul municipiului Drobeta-Turnu-Severin a fost aprobat, cu unanimitate de voturi

Consiliul Local, din cadrul municipiului Drobeta-Turnu-Severin, s-a întrunit vineri, 9 aprilie, ora 10, la Palatul Culturii „Teodor Costescu”, în sala Virgil Ogășanu.

Subiectul principal, de pe ordinea de zi, a fost aprobarea bugetului local din anul 2021. Acesta a fost votat în unanimitate de către consilieri.

„Bugetul este construit astfel încât să se axeze pe prioritățile care au fost și sunt identificate la nivelul municipiului Drobeta-Turnu-Severin. Este un lucru foarte bun că acest buget a fost acceptat în unanimitate de către consilierii locali.”, a declarat Daniel Cîrjan, viceprimarul municipiului Drobeta-Turnu-Severin

În principiu, bugetul local se va axa atât pe continuarea investițiilor demarate în anii anteriori, cât și pe realizarea documentațiilor pentru atragerea fondurilor europene destinate României.

„Anul acesta avem aproximativ 18 milioane de euro, investiții din bani europeni, 4 milioane de euro din banii propri și 1 milion și jumătate de euro din Programul Național de Dezvoltare Locală. De asemenea, punem mare accent pe fonduri europene, bani pe care îi putem lua liber, fără a-i da înapoi.”, a transmis Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu-Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.