Skip to content
Focus Recent

Când depune PNL moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Partidul Național Liberal nu renunță la moțiunea de cenzură și au stabilit un calendar. Președintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, 11 iunie, după ședința BEX că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă ”în jur datei de 20 iunie”.

Am aprobat de principiu textul moţiunii de cenzură, el va fi practic adus la forma semifinită a PNL până mâine (marți n.red.) la ora 17:00. În baza acestui text vom discuta cu toţi ceilalţi parteneri care vor veni să susţină moţiunea de cenzură. Suntem deschişi la completarea acestui text, suntem deschişi la îmbunătăţirea acestui text, la introducerea de noi teme şi motive care să stea la baza moţiunii de cenzură. De asemenea, am stabilit ca şi calendar de principiu depunerea moţiunii de cenzură aproximativ în jurul datei de 20 iunie”, a declarat liderul liberalilor.

Citește și Liberalii vor să scape România de Guvernul Dăncilă. Ce șanse are să treacă moțiunea de cenzură?!?

Ludovic Orban a mai spus că semnăturile vor fi prezentate la finalul negocierilor cu parlamentari din celelalte partide politice. Totodată, liderul PNL a mai spus că s-a discutat și despre organizarea unor proteste în fiecare județ din țară în această perioadă, prin care cetățenii să își poată exprima nemulțumirile față de actuala guvernare.

Moţiunea de cenzură este un instrument prin care vrem să punem punct acestei guvernări nocive pentru România”, a mai spus liderul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.