Skip to content
Focus Recent

PNL depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat luni, 18 iunie, că săptămâna aceasta vor depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Moțiunea de cenzură o vom depune pe data de 20. Vom vedea poziționarea fiecărui parlamentar. Eu nu pot să-mi imaginez că cineva care este împotriva lui Dragnea și este în Parlamentul României poate să nu voteze această moțiune de cenzură. Cine nu votează moțiunea de cenzură înseamnă că este cu Dragnea și este de acord cu modul în care Dragnea își bate joc de România. Ca atare, sunt aproape convins că orice om care este împotriva lui Dragnea va vota această moțiune de cenzură. Aceasta moțiune de cenzură nu este una care să mă privească pe mine, este o moțiune de cenzură îndreptată împotriva unui guvern marionetă, care este butonat de Liviu Dragnea și de prelungirile sale guvernamentale. Ca atare, poziția politică a oricărui parlamentar în votul pe care îl va da la această moțiune de cenzură este una foarte simplă, dacă acceptă ca Dragnea să își bată joc de România în continuare sau dacă își dorește ca România să revină pe drumul bun”, a declarat liderul PNL la finalul ședinței BEX.

Ludovic Orban a mai spus că există în continuare discuții cu parlamentarii să susțină moțiunea de cenzură.

Moțiunea de cenzură trece dacă va fi votată de jumătate plus unu dintre parlamentarii astăzi prezenți în Parlamentul României, indiferent de formațiune. Am purtat discuții, așa cum v-am spus , cu toate grupurile și cu foarte mulți parlamentari individual și toate aceste discuții vor continua”, a mai declarat liderul PNL.

1 comentariu la “PNL depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.