Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ce localități din Mehedinți au fost lovite duminică seară de furtună

 

Ca urmare a manifestărilor fenomenelor meteorologice COD ROŞU şi PORTOCALIU, în dispeceratul ISU Mehedinți au fost înregistrate duminică seară peste 150 de apeluri prin SNUAU 112, anunță ISU Mehedinți.

Efecte au fost înregistrate în zece localităţi: Drobeta Turnu Severin, Orşova, Ciochiuţa, Şimian, Cerneţi, Ilovu, Magheru, Roşiori, Răscoleşti. Cele mai multe intervenţii au fost în municipiul Drobeta Turnu Severin, unde pompierii din cadrului Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au acţionat, încă de aseară, pentru înlăturarea mai multor acoperişuri sau elemente de acoperiş (28), doborâte de vântul puternic, dar şi pentru îndepărtarea a 11 copaci căzuţi peste case, autoturisme, stâlpi electrici sau pe carosabil.

În municipiul Orșova, pompierii au intervenit pentru degajarea unui autoturism peste care căzuse un copac, iar în oraşul Strehaia pentru localizarea unui incendiu manifestat la un stâlp electric din lemn.

În comuna Șimian, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui acoperiș, a patru copaci, precum şi a patru stâlpi electrici, dar  și a unui panou publicitar.

Şi în această dimineaţă, pompierii militari şi cei ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru îndepărtarea efectelor produse, respectiv pentu inlăturarea a 15 acoperişuri/elemente de construcţie, dar şi pentru îndepărtarea a opt copaci prăbuşiţi pe raza municipiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.