Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ciolacu amenință Guvernul PNL cu moțiune de cenzură

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu susține că premierul Ludovic Orban ar trebui să își dea demisia, dar cum nu o face social democrații vor să depună moțiune de cenzură.

Am înţeles că stăm bine cu economia. Cele trei zile ale prostiei vor marca Guvernul. Mă aşteptam să vă daţi demisia. Nu aţi fost în stare să trimiţi la timp o lege. Aţi făcut cea mai mare gafă politică de la Revoluţie încoace. Aţi reuşit să stricaţi prin prostie criminală tot ce au făcut în ultimele două luni românii. Trebuie să răspundeţi pentru că singura regulă din aceste zile a fost bunul-simţ al românilor. Vă faceţi partidul de ruşine. Aţi promis că le daţi primele medicilor. Nu le-aţi dat nimic. Trebuia să vă daţi demisia, dar nu aveţi demnitatea să faceţi asta. Tot acest Parlament vă va da jos, printr-o moţiune de cenzură”, a declarat liderul social democrat.

Imediat după au continuat atacurile USR la adresa lui Ludovic Orban. De la pupitrul din Parlament, Dan Barna a acuzat că programul IMM Invest „s-a născut gata înţepenit”

Observăm cu amărăciune nişte realităţi. În toată perioada am propus măsuri şi le-am adresat personal şi în spaţiul public. Trebuie să opriţi feudalismul local prin fonduri publice, o invenţie a unui actual puşcăriaş care s-a dovedit un sistem corupt”, a declarat Dan Barna.

Nici atacurile din partea UDMR la adresa Guvernului Orban nu au lipsit. Liderul UDMR, Benedek Zacharie, l-a criticat pe Ludovic Orban pentru atacurile repetate la adresa Parlamentului precizând că: „Eu informez zilnic cetățenii cu privire la măsurile luate. Parlamentul nu există”.

Această frază a fost spusă de prim-ministrul României în 2020. Însă, astăzi ne aflăm aici și îi vom demonstra domnului premier că Parlamentul există”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.