Skip to content
Ediția de astăzi

Ciolacu: Categoric va exista o propunere privind certificatul verde, până la sfârşitul anului, să treacă prin Parlament

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, lucrează la o nouă propunere legislativă privind certificatul verde.

El a arătat că se va discuta în coaliţie dacă se va merge pe această variantă sau pe vechiul proiect care se află în Parlament. „Sunt două propuneri: să venim cu un nou act normativ, pe care domnul Rafila nu l-a finalizat până acum, dar în 48 de ore îl va finaliza şi se va discuta. Categoric va exista o propunere, până la sfârşitul anului, să treacă prin Parlament.

Momentan proiectul din Parlament nu a trecut nici de Senat (…), a căzut la Senat, deci înseamnă că există un semnal.

Domnul Rafila a venit cu o nouă propunere, ceva de prevenire şi când să se introducă acest certificat verde. Îl lăsăm pe domnul Rafila să răspundă exact. Există două variante: să se meargă pe acest proiect de lege sau pe noul act normativ care se va discuta în coaliţie„, a declarat Ciolacu, după şedinţa coaliţiei de guvernare care a avut loc la Parlament.

Liderul PSD a subliniat că certificatul verde este prioritar pentru coaliţie. O nouă şedinţă a coaliţiei urmează să aibă loc marţi la ora 15,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.