Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Consilierii locali vor face parte din comisiile pentru concursul directorilor, din învățământ

Candidații care au promovat proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor de director și director adjunct, din învățământ, vor susține în perioada următoare, proba de interviu. Astfel, în aceste comisii vor participa și consilierii locali ai municipiului Drobeta-Turnu-Severin. 

„Astăzi, consiliul local al municipiului Drobeta-Turnu-Severin a desemnat consilieri locali care să facă parte din aceste comisii de interviu. Este normal ca și consiliul local să fie parte din acest proces deoarece pe de-o parte, toată infrastructura unităților de învățământ, și aici mă refer la terenuri de sport, clădiri, finanțare, mare parte din finanțarea complementară, vin de la consiliul local. Pe de altă parte, este normal ca și comunitatea locală, prin intermediul consiliului local, să fie implicată în această decizie, cu privire la cei care vor să ocupe funcții de directori. Am ferma convingere că cei mai buni vor câștiga și vom avea la nivelul unităților de învățământ, din Drobeta-Turnu-Severin, profesioniști care să-și facă treaba bine.”, a declarat Daniel Cîrjan, viceprimarul municipiului Drobeta-Turnu-Severin

În perioada 15 noiembrie – 8 decembrie se va desfășura proba de interviu pentru concursul național de ocupare a posturilor de director și director adjunct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.