Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Cum își face Aladin Georgescu campanie electorală în epidemia de coronavirus

FOTO Facebook

Să-ți faci imagine pe seama pandemiei de coronavirus este cel mai josnic lucru posibil. Și acest lucru se întâmplă la Mehedinți, unde pentru PSD astfel de acțiuni sunt o practică veche.

În 2014, atunci când Mehedințiul era lovit cumplit de inundații, PSD nu a ratat ocazia să profite de nenorocirea care s-a abătut peste localnicii din Eșelnița. Atunci, plasele cu alimente aduse de voluntarii de la Crucea Roşie au fost împărţite sinistraţilor de membrii organizaţiei de Tineret a Partidului Social Democrat Mehedinţi.

Au trecut șase ani de atunci, dar PSD Mehedinți nu s-a dezbărat de aceste practici de cea mai joasă speță.
Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și, totodată, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a demarat o inițiativă de ”ajutorare” a medicilor de familie cu echipamente de protecție.

Deși Guvernul le-a împărțit medicilor de familie, prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Mehedinți, aproape 28.000 de măști, acesta a ținut să vină în sprijinul acestora. Până la un punct fapta este demnă de laudă, dar ceea ce este mârșav în toată acțiunea lui Georgescu este faptul că toate echipamentele achiziționate din fondurile Consiliului Județean Mehedinți le împarte medicilor de familie în numele PSD-ului.

Adică, cu alte cuvinte, își face campanie electorală pe banii publici. Georgescu a mers până acolo încât personal a mers la câțiva medici de familie, intrând în cabinetele acestora fără nicio reținere, deși există restricții clare în această perioadă de epidemie, pentru a le împărți aceste echipamente.

”Mă bucur că am reuşit să merg personal cu primele pachete la cabinetele din Brezniţa Ocol şi Malovăţ, însoţit de domnii primari de aici”, scrie pe contul său de Facebook Aladin Georgescu.

Și pentru că ”treburile” județului îl rețin pe Georgescu să facă turul tuturor cabinetelor medicilor de familie, acesta și-a trimis consilierii județeni PSD în comune pentru a împărți ”cadourile” electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.